Virusne ( Viral ) nagradna igre

Virusne nagradne igre so učinkovit in stroškovno ugoden način za povečevanje liste email kontaktov. Bistvo virusnih nagradnih iger je priporočanje igre s strani sodelujočih.

Kako delujejo virusne nagradne igre:

  1. Obiskovalec nagradne igre odgovori na nagradno vprašanje in s tem sodeluje v nagradni igri in hkrati da dovoljenje za kontaktiranje preko elektronske pošte.
  2. V drugem koraku priporoči nagradno igro svojim prijateljem. Za vsakega prijatelja, ki se bo odzval povabilu in sodeloval v nagradni igri dobi oseba bonus točke.
  3. Med potekom nagradne igre pošiljamo sodelujočim opomnike za dodatno priporočanje igre prijateljem.
  4. Zmaga oseba z največ točkami. Zmagovalec se lahko tudi žreba.


Pri izvedbi nagradnih iger vam nudimo:

  • Izdelavo nagradne igre z oblikovanjem in programiranjem.
  • Pomoč s pravili nagradne igre, ki bodo v skladu z zakonodajo in bodo onemogočale goljufije s strani sodelujočih ( npr. avtomatsko priporočanje na neveljavne email naslove).

 

Več o virusnih nagradnih igrah si lahko preberete na spletni strani Nasvet.com (http://www.nasvet.com/viralne-nagradne-igre/).

 

Izkoristite potencial viralnih nagradnih iger. Za več informacij pokličite na 031 536 229.

 

 

 

 

Partnerji in implementirane tehnologije

   
Imate vprašanja? Želite ponudbo?
Kontaktirajte nas na info@moja-trgovina.com ali na telefon 031 536 229.

“Z izdelavo spletne strani za spletno trgovino smo zelo zadovoljni, saj se je podjetje povsem prilagodilo našim željam in potrebam. V primerjavi z ostalimi ponudniki je bilo cenovno najugodnejše in ponudilo je najkrajši rok izdelave. Storitve podjetja toplo priporočam.”

Brigita Marton, dipl. oec.
Mobitex d.o.o.
http://www.trgovina-junior.si

Več referenc